Welkom in de tools sectie van Slim Passief Inkomen. Deze lijst van tools heb  ik zelf voor jou samengesteld om jou de beste mogelijkheid te geven voor het starten van je online ondernemersschap.

Alle tools die je op deze pagina kunt vinden heb ik zelf getest. Deze tools zijn kritiek voor mij om te gebruiken tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden.

Omdat ik eerlijk en transparant met je wil zijn, laat ik je het volgende weten:

Sommige links zijn affiliate links, wat betekent dat als jij er voor kiest een aankoop te doen, ik er voor betaald zal krijgen. Deze commissie kost jou niets extra. Ik heb ervaring met de producten en ik raad ze aan omdat ze mij heel ver hebben gebracht. Ik raad ze niet aan omdat ik er een kleine commissie van ontvang, als jij besluit een tool aan te schaffen. Koop deze tools a.u.b. niet als je ze niet echt nodig hebt voor jouw online reis!

De Beste Webhosting:
Neostrada

neostrada-logo

Voor al mijn websites gebruik ik de webhosting van Neostrada. Zij leveren zeer goedkope hosting en alleen op de snelle SSD schijven. Je kunt hier al een webhostingpakket krijgen voor slechts €0,85 per maand! Daarnaast kun je via Neostrada binnen 5 minuten een hostingpakket aanvragen, je WordPress website opzetten en je eerste blogpost schrijven.

Slim Passief Inkomen zit ook bij Neostrada. Ik heb danwel niet het goedkoopste pakket, maar ben wel goedkoop uit in vergelijking met andere websites!

Ik raad het zeer aan om je website te beginnen bij Neostrada, omdat zij zo goedkoop zijn maar toch kwaliteit leveren.

De Beste Keyword Research:
Mangools

mangools

Wauw. Gewoon wauw. Dat was het enige wat uit mijn mond kwam toen ik deze tool ontdekte. En toen had ik nog steeds de gratis variant! Je kunt namelijk gratis deze tool gebruiken. Zo kun je 3 keywords zoeken per 24 uur. Dit was voor mij niet voldoende, daarom heb ik uiteindelijk de betaalde versie gekocht. Nu kan ik tot 100 keer zoeken per 24 uur. Dit is voor nu voldoende.

Ik raad het zeer aan om je keyword research te doen bij Mangools, omdat zij de volledige tool helemaal gratis online hebben staan (tot 3x zoeken per 24 uur) en je daarom precies kunt zien of je in een bepaalde niche moet starten of niet.

Naast een keyword research tool hebben ze ook een SERP Checker. Dit staat voor Search Engine Result Page checker. Als je hier je keyword invult zul je zien hoe Google het écht laat zien, zonder dat deze beïnvloed wordt door je eigen cookies, geschiedenis en IP adres.

De Beste E-mail Marketing:
Aweber

aweber-logo

Aweber is naar mijn mening de beste oplossing voor het bouwen van je e-maillijst en het versturen van updates, nieuwsbrieven en het gebruik van je autoresponder (deze stuurt automatisch e-mails wanneer jij wilt). Je kunt de forms van Aweber makkelijk integreren in je website en het beheer ervan is zeer simpel.

Mocht je niet gelijk willen beginnen met een betaalde e-mailservice, begin dan bij een service als Mailchimp. Deze laat je tot 2000 gratis abonnees hebben. Het nadeel hiervan is dat er onder elke e-mail een Mailchimp logo staat.

De Beste Thema’s:
Themeforest

themeforest

Themeforest is een van de grootste websites voor WordPress thema’s, layouts, templates etc. Mocht je nog niet een al te groot budget hebben, maar toch een premium thema willen, is dit de beste plek voor jou.

Zelf heb ik tijden gebruik gemaakt van het thema Enfold. Dit thema is zeer uitgebreid en hier kun je een mooie website mee bouwen. Daarnaast bieden ze uitstekende support op hun eigen website, in de vorm van een forum.