Tools & Boeken

Welkom in de tools sectie van Slim Passief Inkomen. Deze lijst van tools heb  ik zelf voor jou samengesteld om jou de beste mogelijkheid te geven voor het starten van je online ondernemersschap.

Alle tools die je op deze pagina kunt vinden heb ik zelf getest. Deze tools zijn kritiek voor mij om te gebruiken tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden.

Omdat ik eerlijk en transparant met je wil zijn, laat ik je het volgende weten:

Sommige links zijn affiliate links, wat betekent dat als jij er voor kiest een aankoop te doen, ik er voor betaald zal krijgen. Deze commissie kost jou niets extra. Ik heb ervaring met de producten en ik raad ze aan omdat ze mij heel ver hebben gebracht. Ik raad ze niet aan omdat ik er een kleine commissie van ontvang, als jij besluit een tool aan te schaffen. Koop deze tools a.u.b. niet als je ze niet echt nodig hebt voor jouw online reis!

Webhosting

Om online te beginnen heb je uiteraard webhosting nodig. Een goede partij hiervoor is Argeweb. Het is misschien niet de goedkoopste, maar zeker wel een goede partij om je eerste website te hosten. De shared hosting bij Argeweb heb je al vanaf €3,57 per maand!

ARGEWEB BEKIJKEN

Web Thema’s & Templates

Mijn favoriete website voor thema’s en templates die ik voor WordPress gebruik is Themeforest. Ze bieden op dit moment meer dan 40.000 thema’s en templates aan en dit groeit elke dag verder. Vrijwel élk thema dat ik gebruik voor mijn niche sites komen hier vandaan. Ik heb slechts enkele keren een thema van andere sites gehaald, maar die zijn eigenlijk altijd tegen gevallen.

THEMEFOREST BEKIJKEN

Stock Foto’s

Heb je foto’s en afbeeldingen nodig op je website? Dan kan Photodune je mogelijk helpen, omdat je natuurlijk niet zomaar afbeeldingen van Google mag ‘stelen’. Dan heb je namelijk te maken met auteursrechten etc. Voorkom deze problemen door Photodune te gebruiken.

PHOTODUNE BEKIJKEN

E-mailmarketing

Uiteraard heb je een goede provider nodig voor je e-mailmarketing, als je online geld wilt verdienen. De perfecte partner hiervoor is Aweber. Zij bieden een goede concurrerende prijs en zeer goede service. Ze hebben me nog nooit teleurgesteld.

AWEBER BEKIJKEN

Zoekwoorden Onderzoek

Wanneer je een website hebt en je bent op zoek naar nieuwe zoekwoorden voor je website is KWfinder een goed begin. Je kunt honderden nieuwe zoekwoorden vinden door een enkel woord in te vullen. Je kunt selecteren op taal en land en in de gratis variant vijf nieuwe zoekopdrachten uitvoeren per 24 uur.
Als je een betaald abonnement neemt krijg je naast de zoekwoorden vinder, ook een SERP checker, een backlink checker en een tool om je positie voor jouw gekozen zoekwoorden bij te houden.

KWFINDER BEKIJKEN