Slim Passief Inkomen is een website wat door mij, Ivo Schipper, gemaakt is en beheerd wordt. Simpelweg om jou bewezen strategieën te laten zien voor het bouwen en laten lopen van een online business en om het vervolgens te optimalizeren voor een passief inkomen. Want iedereen weet dat het mogelijk is, maar bijna niemand weet hoe. Dit ga ik met jou delen op deze website. Ik geef je tips, methodes en veel meer. Allemaal om JOU te helpen.

Maar wat is een passief inkomen?

Een passief inkomen is geld, door jouw bedrijf gemaakt, dat niet veel of constante tijd en moeite kost.

Waarom moet ik jou geloven?

Dat hoeft niet! Ik vertel je simpelweg wat ik heb geleerd en hoe je online serieus geld kunt verdienen op een passieve manier. Dit is geen snel-rijk-worden methode. Dit is hard werken in het begin, zodat je later de vruchten kunt plukken.

Wie ben jij dan?

Ik ben Ivo Schipper, eind twintiger en hard op weg naar een mooi passief inkomen. In het verleden heb ik al gezien dat ik online geld kan verdienen en dit wil ik nu zo ver gaan opzetten dat ik er een mooi passief inkomen krijg.

Vorig jaar ben ik begonnen met klerenvouwer.nl. Dit was een zeer simpel product wat ik importeerde en weer verkocht. Maar dit leek heel erg op een actief inkomen. Ik deed de import, het verkopen, het verpakken en het versturen allemaal zelf. Heel veel gedoe waar ik eigenlijk helemaal niet mee bezig wil zijn.

Vervolgens ben ik begonnen met dropshipping via Shopify. Dit was iets passiever, maar nog steeds niet 100% passief. Ik moest namelijk nog steeds de order plaatsen bij mijn leverancier. Als ik er een maand niks mee deed, kreeg ik een maand geen geld op mijn rekening. Nouja, het kwam wel op mijn rekening, maar verdween weer snel door een refund…

Hierna ben ik op zoek gegaan naar een nog passievere manier. En dat is een e-book geworden. Hier haalde ik leuke maandelijkse verdiensten uit, tot ik het verzoek kreeg om te stoppen met het verkopen van dat e-book. Ik gebruikte namelijk een aantal copyright en trademark items op en door mijn e-book. Onder andere Microsoft was hier niet blij mee.

Op dit moment houd ik me daarom bezig met het bouwen van niche sites en ben ik op onderzoek naar passieve manieren om geld te verdienen via internet die bij mij passen.