7.408.859.856 Redenen Waarom JIJ Online Geld Kunt Verdienen

Hoeveel geld zou jij per jaar nodig hebben om een comfortabele levensstijl te hebben, waar al je rekeningen betaald worden, er altijd eten op je bord ligt en je wat extra hebt om leuke dingen te doen? €50.000? €75.000?

Laten we zeggen dat je €100.000 per jaar nodig hebt. Een vrij ruim bedrag, maar dan laten we zien dat het mogelijk is. Om het in perspectief te zetten, het gemiddelde jaarinkomen in Nederland verwachten ze dit jaar op €37.000.

Als je iets online verkoopt voor €30,-, hoeveel zou je er dan moeten verkopen om €100.000 per jaar te verdienen?

Het antwoord: 3.333

Op het moment van schrijven is er volgens het U.S. Census Bureau een wereldbevolking van 7.408.859.856 mensen. Als je denkt dat je niets kunt verkopen aan 3.333 van deze mensen, ben je gek. Echt waar.

Het is een fractie van een fractie van een fractie van de wereldbevolking. Ja, ik begrijp dat het niet helemaal eerlijk is, want heel veel van deze mensen KUNNEN online niets kopen (kinderen, bepaalde landen, internet toegang enz.) maar als je deze uit het totaal haalt, betekent het nog steeds dat je aan slechts 3.333 mensen iets hoeft te verkopen om €100.000 te verdienen. Als je er serieus over nadenkt, zijn dat niet veel mensen.

En dat is het verkopen van eenheden á €30 per stuk. Wat als je iets verkoopt voor €60? Dan hoef je nog maar de helft te bereiken, 1.667 mensen. Bij een bedrag van €100 per eenheid, 1000 mensen, enzovoort.

Het bovenstaande voorbeeld is hoe heel veel mensen online geld verdienen. Dit is hoe “Ninja’s” het doen.

Ninja Status

Een Ninja verkoopt iets voor €30. Laten we zeggen dat hij een boek “How to be a Ninja in 30 days.” verkoopt. Hij verkoopt 1000 eenheden in een jaar. (1000 x €30 = €30.000)

Van deze 1000 klanten, betaalt een kwart meer om een upgrade te krijgen voor een cursus: “Super Secret Ninja Techniques,” wat niet in het originele boek zat. Deze upgrade kost een extra €60. (250 x €60 = €15.000)

Van deze 250 klanten zijn er 10 die betalen voor een tweedaagse Ninja training cursus dat live bij de auteur in zijn dojo wordt gegeven. Deze kosten elk persoon nog €1.000 extra. (10 x €1.000 = €10.000)

Van deze 10 klanten, betalen er 2 nog €10.000 voor een 6-weekse leerlingopleiding. (2 x €10.000 = €20.000)

De Ninja heeft in totaal €75.000 verdiend. En hoeveel mensen heeft hij iets aan verkocht? Slechts 1.000.

En hij werkt slechts 6 weken en 2 dagen per jaar. Daarnaast is dit waarschijnlijk iets waar hij van geniet. Het is zijn passie.

Ninja Lessen

Dit kun je leren van deze Ninja:

  • Als mensen één keer van je kopen, is de kans groot dat ze nog een keer van je kopen. Dit is echt waar. Als je éénmalig goede content geeft om jezelf te bewijzen, zullen veel mensen elke keer weer je nieuwe producten kopen.
  • Hoeveel euro’s je per klant verdiend is belangrijk. Er zijn twee basismanieren om je inkomen te verhogen. Als eerste kun je concentreren op meer klanten. Daarnaast kun je concentreren op hoeveel je van met klant kunt verdienen. Niet alleen door de prijs te verhogen of door wat je verkoopt, maar ook door premiums en upgrades te verkopen. Als je dit allebei doet, zal je inkomen de lucht in schieten.
  • Je hebt niet veel klanten nodig om succesvol te worden. Dit is het hele punt van deze blog post. Je hoeft niet de hele wereld te bereiken om succesvol te worden en een fulltime inkomen online te verdienen.

Twee Mogelijkheden

Er zijn twee dingen die je van deze informatie kunt leren:

Als eerste, je kunt een starten in een populaire markt, een die behoorlijk verzadigd is met veel bedrijven, websites, blogs etc. en toch goed zijn. Als je op een relatief unieke manier je bedrijf/website start zal dat uit het oog springen bij een hoop mensen in deze markt. Je kunt dan een behoorlijk goed inkomen verdienen.

Heb je wel eens gehoord van Marktaandeel? Dit is hetzelfde idee.

Als tweede, kun je een niche of markt binnenkomen die heel smal is. Een die super gespecialiseerd is en niet heel veel concurrentie heeft. Je kunt een authoriteit worden in deze niche en de persoon worden waar iedereen naartoe gaat als ze informatie over dit onderwerp nodig hebben. Gebruik deze invloed. En nogmaals, je hebt niet heel veel mensen nodig om online goed geld te verdienen.

Dit is waarom online business zo cool is. Je hebt de mogelijkheid om te verkopen aan iedereen in de wereld met internettoegang. Er is geen enkele andere tijd in de geschiedenis geweest waar het zo makkelijk was om mensen te bereiken.

Dit is geen onzin

Er zullen mensen zijn die zeggen dat dit onzin is. Maar het enige wat ik kan doen is dat ik het jammer zal vinden voor deze mensen. Jammer dat ze zichzelf niet de kans geven om te zien wat mogelijk is voor hen. Ik hoop dat deze post in ieder geval deze sceptici een dosis realiteit geeft. De tijden zijn aan het veranderen en mensen kopen informatie online. Bereik deze mensen en je kunt zien wat er echt kan gebeuren.

Als laatste nog een vraag aan jou: hoe denk jij een inkomen van €100.000 per jaar te kunnen verdienen?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *